Jesper Mark Wenzel

Senior partner, European Patent & Design Attorney

T: +45 33 19 34 70

M: +45 27 74 34 70

jmw@chashude.com

Education

European Patent Attorney, 2013
European Design Attorney, 2002
Civil Engineer (Process Control), University of Aalborg, 1997

Rådgivning

Jesper er ekspert i patenter, særligt patenter inden for software, elektronik og mekanik. Han har som patentrådgiver hjulpet virksomheder i mere end 20 år, med at benytte patentrettigheder alsidigt som et af deres kommercielle aktiver. Jespers rådgivning omfatter strategiudvikling og -rådgivning inden for IPR og hjælp til international patentbeskyttelse. Jesper hjælper desuden sine klienter med at navigere i områder, hvor tredjeparters patentrettigheder begrænser hans klienters kommercielle muligheder og aktiviteter.

Jesper har omfattende erfaring med udarbejdelse af patentansøgninger, patentsagsbehandling, indsigelser, retssager, overdragelse af rettigheder og krænkelsesvurderinger.

Jesper er desuden ekspert inden for designbeskyttelse, hvor hans fokus er at hjælp sine klienter med at opnå ikke blot en designrettighed, men en stærk designrettighed, som det er svært for konkurrenter at designe udenom.

Jesper er drevet af at hjælpe sine klienter med at benytte IPR aktivt til at forbedre deres markedsposition. Dette har givet ham et særligt fokus og erfaring med at kommunikere og oversætte den komplekse IPR-verden til information, som hans klienter kan bruge til at træffe beslutninger.

Jesper kom til Chas. Hude A/S i 2013.